Ilioxenia Chios
Apartments

Η μεγαλοπρέπεια στην απλότητα και το χαμόγελο της γνήσιας φιλοξενίας σας υποδέχεται μόλις φτάσετε στο Ilioxenia, στο ‘‘welcome desk’’. Βρίσκεται στην παραλία της πανέμορφης Αγίας Φωτεινής (τοπική διάλεκτος Αγία Φωτιά), είναι μια από τις φημισμένες παραλίες του νησιού, μόλις 15 μέτρα μακριά από τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου αλλά και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την ερημιά και τις ήσυχες παραλίες και στις δύο κατευθύνσεις. 
Η τοποθεσία μας - Ilioxenia

Η τοποθεσία μας

To Ilioxenia Chios Studios & Apartments απέχει περίπου 12 χλμ από την πόλη / λιμάνι της Χίου και 8 χλμ από το αεροδρόμιο. Είναι μια τέλεια τοποθεσία, στη μέση του νησιού για να οργανώσετε εκδρομές στα βόρεια ή στα νότια. Έχοντας ανακαινιστεί εξολοκλήρου με ένα ντιζάιν που αρμόζει στην τοποθεσία, καθαρές αρχιτεκτονικές γραμμές, το Ilioxenia άνοιξε τις πόρτες του για να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες. Το πιο σημαντικό σε αυτή τη νέα εποχή παραμένει το ίδιο το προσωπικό η ειλικρίνεια, η φροντίδα, η ακεραιότητα.
Απολαύσετε τη διαμονή σας - Ilioxenia

Απολαύσετε τη διαμονή σας

Απολαύστε αξέχαστες διακοπές δίπλα στη θάλασσα σε πρόσφατα ανακαινισμένα διαμερίσματα, το ακούραστο προσωπικό στη διάθεσή σας. Όλα φτιαγμένα για την απόλυτη ικανοποίηση του πολύτιμου επισκέπτη μας.
Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη διαμονή.
ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ

Απεριόριστη θέα στη θάλασσα
Ρεσεψιόν ανοιχτή επί 16 ώρες
Σαλόνι με τηλεόραση
Βιβλιοθήκη
Κοντινή παραλία
Η φιλοσοφία μας - Ilioxenia

Η φιλοσοφία μας

Το Ilioxenia πέρασε από πολλές αλλαγές για να μπορέσει σήμερα να βελτιώσει τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες για την ικανοποίηση των πελατών μας, επαναλήπτες και νέους. Είμαστε η τρίτη γενιά που εργάζεται στον τουριστικό κλάδο. Με βάση την εμπειρία μας, προσπαθήσαμε τα τελευταία πέντε χρόνια με φρέσκες ιδέες και φιλοσοφία, εστιάζοντας στις ανάγκες των πελατών και στην ικανοποίηση των πολύτιμων πελατών μας, να αναπτύξουμε την εικόνα ενός μικρού καταλύματος.
Στο τέλος τα καταφέραμε - Ilioxenia
Στο τέλος τα καταφέραμε
Κάναμε πολλές προσπάθειες και όλες τους άξιζαν τον κόπο. Τις κάναμε για όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν δείξει την αφοσίωσή τους σε εμάς και την πίστη τους στις υπηρεσίες που προσφέρουμε, επιλέγοντας το συγκρότημά μας για τις διακοπές τους. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο και, φυσικά, υποσχόμαστε ότι θα συνεχίζουμε να λαμβάνουμε υπόψη μας όλες εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που συνδέονται με την περαιτέρω βελτίωση των εγκαταστάσεών μας και των υπηρεσιών μας. Πιστεύουμε σταθερά σε αξίες, και γι’αυτό νιώθουμε τώρα την ανάγκη να αναδείξουμε.
Το όραμά μας

Να είμαστε η Σωστή Επιλογή για μεμονωμένους πελάτες, ομάδες και ανθρώπους που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω της προσωπικής εμπλοκής των ιδιοκτητών του καταλύματος και της αποτελεσματικής του διαχείρισης, καθώς με το να γίνουμε γνωστοί για την καινοτομία μας, τις υποδειγματικές υπηρεσίες μας και τις επιδόσεις μας.
Η αποστολή μας

Να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας μέσω της σταθερής ποιότητας και αξίας των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχουμε. Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε την εμπειρία του χαμόγελου και της ελληνικής φιλοξενίας κατευθείαν από καρδιάς.
Οι αξίες μας - Ilioxenia
Οι αξίες μας
Δεσμευόμαστε:
  • Να λειτουργούμε με εντιμότητα, πειθαρχία και ακεραιότητα.
  • Να καταστήσουμε την αφοσίωση του πελάτη ως βασικό κατευθυντήριο στοιχείο της επιχείρησής μας.
  • Να αποφασίζουμε και να πράττουμε με αίσθημα ευθύνης.
  • Να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ομαδικής εργασίας από κάθε άποψη, και να παρέχουμε πληροφορίες, εκπαίδευση και υποστήριξη στους συνεργάτες μας.
  • Να είμαστε ευαισθητοποιημένοι απέναντι στην τοπική κοινότητα, ιδιαίτερα σε σχέση με τις παραδόσεις της, τον πολιτισμό της και τη μελλοντική της ανάπτυξη.
  • Να προστατεύουμε το περιβάλλον σε επίπεδο σχεδιασμού, δόμησης και λειτουργίας.
  • Να συμβάλλουμε στην εξοικονόμηση ενέργειας μέσω της μείωσης της κατανάλωσής της και της ανακύκλωσης των απορριμμάτων, του ελέγχου της διάθεσης λυμάτων, των εκπομπών αέριων ρύπων και της μείωσης του θορύβου και της οπτικής ρύπανσης.
  • Να εφαρμόζουμε όλη τη σχετική νομοθεσία ή και να λειτουργούμε ορθά, όπου είναι δυνατόν, ακόμα και όταν δεν είμαστε υποχρεωμένοι από τον νόμο, καθώς και να συμβαδίζουμε με τις καλές πρακτικές.
  • Να εξασφαλίζομε ότι οι πολιτικές και οι διαδικασίες που εφαρμόζουμε είναι φιλικές προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.
Our room was upgraded without any change, renovated room with all amenities, 2 minutes to the beach, hosts are very friendly and welcoming, and very delicious breakfast, definitely recommend it if you thinking to stay in Chios.
Very nice and modern designed rooms.Extremely clean.Have balcony with sea view.Quiet.Friendly and resoectful staff.Will prepared breakfast buffet with Turkish tea.Home-made camus and cookie are bonuses.I bet u 'll love this place very much.
Very nice property, a few meters away from the beach with spacious and clean room. Very nice buffet breakfast!
Great location, great staff, clean rooms. we love it.
Great place! Clean room. Very friendly staff. Delicious breakfast. I recommend the hotel!
We stayed 22-25.June.2019 and really enjoyed.Hotel next to the Agia Fotini beach.Hotel breakfast is decent and delicious(specially pies).everyday fresh pies and cakes.Spinach pie is my favourite :).There is a market next to the hotel and you can find everything.Hotel owner is very helpfull,kindly and friedly.She always smiling and make you laugh.Thank you for everything.we will stay again in Ilioxenia when we came to Chios...
Perfect. Well managed. Owners do their best for your pleasant stay.
We were greeted by the friendly Ms.Triantafyllia Leodi upon arrival and we saw that our special requests prior to arrival were fully met. We had a one bedroom apartment with a well equipped kitchenette (large fridge), good airconditioning, quite and above all spotlessly clean. Breakfast was very good. The hotel is close to the beach. Our hostess recommended several spots for us (i.e. tours, taverns). We had nice talks and she was especially patient with our attempts to speak Greek, which we've been studying for many years now....The staff was very friendly too. Sheets and blankets were changed each day. Certainly a wonderful place for those looking for simple but clean lodging and a friendly hospitality. The small supermarket is adjacent to the building and has simple but ample products for a short stay.
...
ESPA